OGLAS - REKLAMA

Deset stvari u kojima trebate uživati ​​prije majčinstva

noge-izvan-auta

Djeca mijenjaju svakodnevicu i diktiraju tempo života. Kada postanete majka i one najosnovnije stvari se mijenjaju. Pogledajte popis 10 običnih stvari u kojima treba uživati prije nego što se odlučite za ovaj veliki korak

1. Uživajte u popodnevnom odmoru. Kada beba dođe na svijet, ne da nećete imati vremena za popodnevni san, nego će vam i noću svaka minuta sna biti dragocjena.

1. Uživajte u popodnevnom odmoru. Kada beba dođe na svijet, ne da nećete imati vremena za popodnevni san, nego će vam i noću svaka minuta sna biti dragocjena.

3. Uživajte u vožnji automobilom uz glasnu i vama omiljenu glazbu – narednih godina ćete vjerojatno uživati samo u dječjim pjesmama.

4. Putujte bilo kada, bilo gdje. Kad god vam se ukaže prilika, uživajte u neplaniranim putovanjima.

5. Uživajte u dugom i opuštajućem tuširanju i kupkama, kada dobijete dijete vjerojatno nećete imati vremena za to.

6. Budite impulzivni. Idite na izlete ili kratka vikend putovanja, iskoristite vrijeme samo za sebe i radite stvari koje volite jer ćete u budućnosti većinu tog vremena provoditi s djetetom.

7. Mame nemaju bolovanje – čak i kada uzmete bolovanje na poslu, kod kuće ga ne možete uzeti.

8. Trošite novac na sebe. Počastite se i kupite sebi neki komad odjeće ili nakita. Kasnije se sav novac odvaja prvo za dijete.

9. Ovo možda zvuči čudno, ali uživajte u intimi, kasnije će postati normalno obavljati nuždu s otvorenim vratima kupaonice, kako biste čuli dijete koje je u drugoj sobi.

10. Kada i sami postanete roditelj, na pojedine stvari ćete gledati iz drugačije perspektive, pa ćete i svoje roditelje više cijeniti.

Preuzeto sa: klokanica.hr

SHARE THIS

SLIČNI TEKSTOVI

NAPIŠI KOMENTAR

Nemojte da pravite ovih 10 grešaka o odnosu sa ćerkom! One bi joj mogle uništiti život!   Psiholog Mihail Labkovski je govorio o glavnim greškama koje većina majki pravi. Iako se čini da to rade...

POGLEDAJ JOŠ

Tehnika za lakše uspavljivanje beba

16/09/2016 . Objava: mamaba

Teorija po kojoj je lakše uspavati bebe, sada je i dopunjena. Kako smiriti bebu koja plače? Poslušajte provjerene savjete! Bebe se rađaju manje razvijene od drugih sisara, pa se prva tri mjeseca života nazivaju “četvrto...

POGLEDAJ JOŠ

EVO ZAŠTO SU NAJBOLJI: Govor gradonačelnika Osla će vas natjerati da se zamislite

16/09/2016 . Objava: mamaba

Piše: Elvir Padalović, Preuzeto sa: Magazin бука.com Vjerujemo da bi grad trebao biti na čelu ovakvih stvari. Upravo zato se naša djeca u školama uče programiranju. Zato smo preko 100 hiljada statičnih mašina za prodavanje...

POGLEDAJ JOŠ

TWEETS